Lokalvård

Yalla Trappans städservice erbjuder professionella lokalvårdstjänster som skräddarsys efter våra uppdragsgivares behov och önskemål. Yalla Trappans medarbetare lägger stor vikt vid att etablera en personlig kontakt och att ha nöjda kunder.

Flera av våra medarbetare är SRY-certifierade och handleder även andra kvinnor som arbetslivsintroduceras. De kemikalier vi använder är miljömärkta. Vi ser till att kontor och andra arbetsplatser blir skinande rena. För att säkerställa kundnöjdheten erbjuder vi också tryggheten i att ha samma städare på plats, vare sig det är för att öka trivseln på kontoret, i trapphuset eller den offentliga miljön.

Samordnare

Eva Nilsson, 0720-90 87 09, stad@yallatrappan.se

Referenser

Vi på Skanska är väldigt glada åt vårt samarbete med Yalla Trappan, som har pågått i flera år. Det är tack vare ett gott samarbete vi hittar konkreta sätt att stärka den sociala hållbarheten, där varje organisation bidrar utifrån sina förutsättningar. Tillsammans gör vi skillnad!

Dagmar Gormsen, Hållbarhetsspecialist, Skanska Sverige AB

Vi uppskattar verkligen Yallatrappans trevliga bemötande, engagemang och flexibilitet i att tillmötesgå vårt varierande och ibland späckade schema. Samtidigt värdesätter vi möjligheten att gemensamt kunna bidra till den sociala hållbarheten i Malmö.

Ida Åkesson, Folkets Bio Malmö/ Biograf Panora 

Yalla trappan sköter städningen i ett antal av våra hus på Törnrosen. Dialogen med såväl arbetsledare som medarbetare fungerar väl och Yalla trappan har alltid fokus på att leverera god kvalité till oss. Yalla trappan och dess olika verksamheter kan vi varmt rekommendera. 

Jens Ringö, Fastighetschef, Rosengård Fastighets AB