Yalla Trappans sy-service

Ett stenkast från Rosengård, på Sallerupsvägen 138D finner du Yalla Trappans syateljé. Här arbetar skickliga sömmerskor med modern utrustning och hög kompetens. I vår ateljé serietillverkar vi olika produkter, främst inom hemtextil, till företag och designers. Vi utför också tillfälliga produktioner beroende på volym.

Öppettider/Kontakt

För beställning av sömnad och/eller prisuppgifter är du välkommen till Sallerupsvägen 138D i Malmö. Ateljén är öppen vardagar 8:00–16:00.

Ateljéerna på H&M och IKEA är öppna vardagar 10:00–18:00.

Telefonnummer:

Samordnare

Cia Borgström, cia@yallatrappan.se

Referenser

Vi på IKEA Malmö är så stolta och glada över att ha YallaTrappan hos oss – det ger oss och våra kunde stort värde att kunna erbjuda en sådan sy-service som kompletterar vårt övriga serviceutbud. Med YallaTrappan är dialogen alltid glad, fin, rak och enkel och det uppskattas av alla - kunder och medarbetare

– Helena Bruzaeus Graffner, Community Manager IKEA Malmö

Välbekanta med hur väl Yallatrappans syateljen utvecklats sen start, visste vi att de skulle ha kompetens, klara volymer och kvalite. Vi är även tacksamma för deras rådgivning som hjälpte oss att förkorta processen och därmed hålla en bra prisbild ut mot kund. Yallatrappan var ett självklart val för oss när vi drog igång vårt projekt med att återvinna frottehanddukar genom att göra om dessa till coola bucket hats.

– Karina, FINGS