Yalla Trappan får ny ordförande

25 apr 2023

Så var dagen vi aldrig trodde skulle komma här

Till slut kommer den dagen när man vet att man kommer ta ett beslut som kommer förändra ens liv, jag är där nu. - Christina Merker-Siesjö

Efter 13 år som Yalla Trappans främsta förkämpe har vår trogne grundare och ordförande Christina Merker-Siesjö nått beslutet att ta ett steg tillbaka för välförtjänt tid med nära och kära.

Att ersätta den roll Christina haft är varken möjligt eller eftersökt. Den idé och det outtröttliga engagemang hon stått för har under åren gett kraft, inspirerat och skapat gemenskap. Samtidigt har Yalla Trappan växt och därmed bevisat att hållbara affärsmodeller som generar samhällsvinster i alla led är möjliga. Med Christina i ryggen känner vi oss nu redo att möta ett nytt ordförandeskap på Yalla Trappan.

I samband med att Christina avgår vill vi också passa på att hälsa vår nyvalda ordförande Filippa Morfiadakis varmt välkommen till Yallafamiljen. Vi är övertygade att Filippa med sin kompetens, erfarenhet och stora Yallahjärta kommer ta oss vidare till nya utmaningar på denna fantastiska resa.

Och till sist, TACK Christina. För allt du är, har varit, och alltid kommer vara för Yalla Trappan.